PersonvernBatteriDepot.com er forpliktet til å beskytte ditt privatliv. Denne policyen beskriver vår praksis vedrørende personlig informasjon og kontoinformasjon samlet inn av BatteriDepot.com.

Ved å bruke BatteriDepot.com-nettstedet eller noen av våre applikasjoner, produkter, tjenester, funksjoner, verktøy eller ressurser, samtykker du til vilkårene i denne personvernpolitikken og våre vilkår / vilkår for bruk.


Hvilken informasjon samler BatteriDepot.com og hvordan brukes den?

Hos BatteriDepot.com samler vi inn to typer informasjon: personlig informasjon og ikke-personlig informasjon.

Med ditt samtykke kan vi bruke din personlige informasjon til en rekke forskjellige formål, for eksempel for å:

 • oppfylle forespørsler om produkter, tjenester eller informasjon;
 • tilby kundeservice;
 • administrere kampanjer;
 • tilby nye produkter og tjenester;
 • måle og forbedre effektiviteten til våre nettsteder eller våre markedsføringsbestemmelser;
 • skreddersyr våre tilbud på nettet etter dine preferanser.

Vi kan også samle og oppsummere kundeinformasjon i et format som ikke lenger identifiserer personen til statistiske formål.

Personlig informasjon inkluderer vanligvis navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Personlig informasjon er nødvendig for at BatteriDepot.com skal fullføre transaksjonen og sikre at produktet sendes til riktig adresse.

Ikke-personlig informasjon identifiserer deg ikke som person. Vi kan for eksempel be deg om postnummeret ditt for å hjelpe oss med planleggingen av flygebladet.


Din underforståtte samtykke

I noen tilfeller er ditt samtykke underforstått hvis vi ber deg om å gi personlig informasjon med et uttalt formål. For eksempel kan vi bare levere produktet du har kjøpt hvis du oppgir adresse og telefonnummer.


Trekke tilbake samtykket

Hvis du har "meldt deg på" eller abonnert på et av våre nyhetsbrev eller adresselister, vil vi alltid gi deg muligheten til å "velge bort" eller avmelde deg. For eksempel vil hver e-post vi sender deg fortelle deg hvordan du kan avvise ytterligere e-post.


Informasjon BatteriDepot.com samler inn fra deg

Her er noen eksempler på måtene vi samler inn informasjon om deg og hvordan vi bruker den.


Vår nettside

Når du bruker våre nettsteder, kan du bli bedt om å frivillig gi visse personlige opplysninger (for eksempel navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer eller kredittkortinformasjon). Vi bruker denne informasjonen for å fullføre transaksjonen din og for å søke om tilgang til visse spesialfunksjoner og funksjoner på nettstedene. Hvis du velger å ikke oppgi forespurt personlig informasjon, vil du ikke kunne bruke visse funksjoner på nettstedene, og du vil ikke være i stand til å gjennomføre transaksjoner gjennom nettstedene.

Med noen av tjenestene på våre nettsteder, kan vi også bruke din personlige informasjon for å kontakte og korrespondere med deg og for å svare på dine henvendelser. Med ditt samtykke kan vi sende deg, fra tid til annen, e-post eller annen kommunikasjon angående varer eller tjenester vi tror vil interessere deg.

Alle referanser til nettstedet vårt i denne policyen betyr BatteriDepot.com


Registrer deg for nyhetsbrev eller oppdateringer

BatteriDepot.com tilbyr også våre kunder muligheten til å abonnere på BatteriDepot.com adresseliste. Du kan velge å abonnere ved å gå til nettstedet vårt og velge alternativet "Legg til BatteriDepot.com postliste" på "kundeinformasjonssiden". For å registrere deg, samler vi kontaktinformasjonen din (for eksempel navn og e-postadresse). Denne informasjonen vil bare bli brukt til å sende deg e-post ..


Informasjon BatteriDepot.com samler inn automatisk

Som mange andre nettsteder samler vi automatisk inn ikke-personlig informasjon angående brukere av nettstedet som ikke identifiserer deg. Eksempler inkluderer Internett-protokollen (IP) -adressen til datamaskinen din, IP-adressen til internettleverandøren din, datoen og klokkeslettet du går inn på nettstedet, Internett-adressen til nettstedet du koblet direkte til nettstedet, operativsystemet du bruker, delene av nettstedet du besøker, nettstedssidene som er lest og bilder som er vist, og innholdet du laster ned fra nettstedet.

Denne ikke-personlige informasjonen brukes til formål og administrasjon av nettstedet og for å forbedre nettstedet.


"Cookies"

Nettstedet bruker "informasjonskapsler", en teknologi som installerer en liten mengde informasjon på en datamaskin som bruker brukere av nettstedet for å tillate nettstedet å gjenkjenne fremtidige besøk ved bruk av denne datamaskinen. Informasjonskapsler forbedrer bekvemmeligheten og bruken av nettstedet. For eksempel blir informasjonen gitt gjennom informasjonskapsler brukt til å gjenkjenne deg som en tidligere bruker av nettstedet (slik at du ikke trenger å oppgi faktureringsinformasjonen hver gang), for å tilby personalisert websideinnhold og informasjon for din bruk, for å spore din aktivitet på nettstedet, for å svare på dine behov, og for å forenkle nettstedopplevelsen på annen måte. Du kan velge å avvise informasjonskapsler hvis nettleseren tillater det, men å gjøre det kan påvirke din bruk av nettstedet og din evne til å få tilgang til bestemte funksjoner på nettstedet eller foreta transaksjoner gjennom nettstedet.


Sporingsinformasjon

Vi kan bruke ikke-personlig informasjon til å samle sporingsinformasjonsrapporter angående brukerdemografi av nettstedet, trafikkmønster på nettstedet og kjøp av nettstedet, og deretter gi disse rapportene til annonsører og andre. Ingen av sporingsinformasjonen i rapportene kan kobles til identitetene eller annen personlig informasjon til enkeltbrukere. Vi kan også koble sporingsinformasjon til personlig informasjon som frivillig er gitt av brukere av nettstedet. Når en slik lenke er laget, blir all den koblede informasjonen behandlet som personlig informasjon og vil bare bli brukt og avslørt i samsvar med denne policyen.


Koblinger til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder eller Internett-ressurser. Når du klikker på en av disse koblingene, kontakter du et annet nettsted eller en internettressurs. BatteriDepot.com har intet ansvar eller ansvar for eller kontroll over de andre nettsteder eller internettressurser eller deres innsamling, bruk og utlevering av din personlige informasjon.

Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene på de andre nettstedene for å lære hvordan de samler inn og bruker informasjon om deg.


Viser BatteriDepot.com informasjonen den samler inn?

BatteriDepot.com selger ikke din personlige informasjon. Vi kan imidlertid dele din informasjon med tredjepart som handler på våre vegne eller som tillatt eller påkrevd i lov.


Avsløring til tjenesteleverandører

BatteriDepot.com kan dele din personlige informasjon med bestemte tjenesteleverandører for å tilby produkter og tjenester til deg, for å bekrefte og validere informasjon og for å adressere kundeservicesaker. Eksempler på tjenesteleverandører inkluderer kredittkortutstedere og leveringstjenester. For å redusere risikoen for svindel eller misbruk av personlig informasjon, kan BatteriDepot.com også verifisere din personlige informasjon, inkludert, men ikke begrenset til din adresse og kredittkortinformasjon, med tredjeparts tjenesteleverandører.

Vi vil bruke rimelig innsats for å sikre at din personlige informasjon blir brukt på en måte som er i samsvar med denne policyen. Hvis du ikke ønsker at vi skal gi din personlige informasjon til disse tjenesteleverandørene, kan det hende at vi ikke kan behandle transaksjonen din.


Juridisk avsløring

BatteriDepot.com kan avsløre informasjonen din slik loven tillater eller krever; for eksempel:

 • til en statlig institusjon eller annen person eller enhet som har hevdet sin lovlige myndighet til å innhente informasjonen;
 • der vi har rimelig grunn til å tro at informasjonen kan være nyttig i etterforskningen av ulovlig aktivitet;
 • å overholde en stevning eller garanti eller en pålegg gitt av en domstol, person eller enhet med jurisdiksjon for å tvinge frem produksjon av informasjon;
 • å overholde rettens regler om fremstilling av poster og informasjon;
 • til vår juridiske rådgiver.


Hvordan beskytter BatteriDepot.com min informasjon?

Sikkerheten til din personlige informasjon er høyt prioritert for BatteriDepot.com. Vi opprettholder hensiktsmessige garantier og gjeldende sikkerhetsstandarder for å beskytte din personlige informasjon, enten den er spilt inn på papir eller fanget elektronisk, mot uautorisert tilgang, avsløring eller misbruk.

Selv om vi ikke kan ta ansvar for tyveri, misbruk, uautorisert avsløring, tap, endring eller ødeleggelse av data fra en tredjepart, tar vi rimelige forholdsregler for å forhindre slike uheldige hendelser.


Hvordan kan jeg bekrefte informasjonen min?

Du kan sjekke informasjonen din for å bekrefte, oppdatere eller korrigere den, og for å fjerne eventuell foreldet informasjon. Hvis du opprettet en konto på BatteriDepot.com, kan du få tilgang til og endre din personlige online informasjon.


Når blir informasjonen min fjernet?

Vi oppbevarer informasjonen din bare så lenge vi trenger den for produktene og tjenestene du bruker og i rimelig tid deretter eller for å oppfylle juridiske krav. Vi har oppbevaringsstandarder som oppfyller disse kravene. Vi ødelegger informasjonen din når den ikke lenger er nødvendig, eller vi fjerner personlig identifiserbar informasjon.

Du kan også be om at vi fjerner informasjonen fra postene våre. Med forbehold om våre krav til fortsatt lagring av informasjonen din, for eksempel for fakturering, revisjon eller garantiformål, vil vi gjøre enhver rimelig innsats for å etterkomme forespørselen din.


Vil denne personvernpolitikken endres?

For å imøtekomme endringer i tjenesten vår, teknologien og den juridiske utviklingen, kan denne policyen endres over tid. Vi kan legge til, endre eller fjerne deler av denne policyen når vi mener det er passende å gjøre det. Hver gang vi oppdaterer denne policyen, vil vi endre datoen på policyen for å indikere når endringene ble gjort.Ansvarsfraskrivelse:

Merkenavn / varemerker / varemerker som er angitt, er registrerte egenskaper for deres respektive eiere, og batteriene våre er designet for å være generiske erstatninger for det originale produktet. Alle produktnavn, logoer og merker tilhører deres respektive eiere. Alle firma-, produkt- og tjenestenavn som brukes på dette nettstedet er kun ment for identifikasjon. Bruk av disse navnene, logoene og merkene innebærer ikke godkjenning.

Vi er verken tilknyttet, autorisert av, lisensiert av, distributører for eller relatert på noen måte til disse produsentene, og heller ikke er produktene som tilbys for salg via nettstedet vårt produsert av eller solgt med autorisasjon fra produsentene som våre produkter [er erstatning for] kan brukes.

SSL CertificateSecured by PayPal