Om oss


BatteriDepot.com er en av landets største og raskest voksende batterileverandør basert i Norge. Vi leverer alle slags batterier, og vårt mål er å hjelpe deg med å oppnå den laveste pris til laveste pris. Med tilgang til mer enn 50 000 typer batterier og tilbehør har vi det bredeste utvalget av batteriprodukter tilgjengelig. Hvis du imidlertid ikke finner det du leter etter, ring oss, og en operatør vil finne det for deg.

Våre batteriprodukter dekker alle bruksområder fra videokameraer, digitale kameraer, bærbare datamaskiner, støvsugere, elektroverktøy, til militært utstyr, tungt utstyrsutstyr og andre forretningsapplikasjoner. De fleste gjenstandene vi har med på lager, men det er viktig å opprettholde en rotasjon av lageret når batteriene er friske, er vår topp prioritet.

Vi prøver å tilby de beste tjenestene vi kan, og vi tror at du vil bli mye bedre enn du forventer at vi skal være. Vårt vennlige kunnskapsrike personale er her for å hjelpe deg og for å veilede deg til å finne de som er vanskelig å finne gjenstander. Vi har levert produktene deres i nesten et tiår, og vi er sikre på at du vil være fornøyd med kvaliteten på batteriene.

Vi ønsker å være en stoppekilde for alt batteriet og tilbehøret ditt, ved å tilby kontinuerlig høykvalitetsbatterier levert på døren uten megling.


Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte oss når som helst for å få den informasjonen du trenger. Vi er her for å tjene deg.


BatteriDepot.comAnsvarsfraskrivelse:

Merkenavn / varemerker / varemerker som er angitt, er registrerte egenskaper for deres respektive eiere, og batteriene våre er designet for å være generiske erstatninger for det originale produktet. Alle produktnavn, logoer og merker tilhører deres respektive eiere. Alle firma-, produkt- og tjenestenavn som brukes på dette nettstedet er kun ment for identifikasjon. Bruk av disse navnene, logoene og merkene innebærer ikke godkjenning.

Vi er verken tilknyttet, autorisert av, lisensiert av, distributører for eller relatert på noen måte til disse produsentene, og heller ikke er produktene som tilbys for salg via nettstedet vårt produsert av eller solgt med autorisasjon fra produsentene som våre produkter [er erstatning for] kan brukes.

SSL CertificateSecured by PayPal