FraktpolicyVi vil at du skal oppleve en trygg, sikker og helt fornøyd handleopplevelse.

De fleste av BatteriDepot.com's forsendelser blir sendt direkte fra lokale lagre, og et lite antall forsendelser blir sendt direkte fra andre lagerlokaler i nærheten. BatteriDepot.com sendes til de fleste land rundt om i verden.

BatteriDepot.com kan gjøre flere forsendelser for å oppfylle en ordre. Fraktkostnader vil bli beregnet basert på en enkelt forsendelse fra ett sted. Ekstra fraktgebyr vil ikke gjelde.


Foreløpig sender vi ikke til:

  • Postkontors adresse
  • Militære adresser (APO / FPO)
  • Fjerntliggende øyer med upraktisk mailing

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte gratis frakt.


Tollvesen og importtoll

Vær oppmerksom på at bestillingen din er underlagt detaljhandelsskatt, importavgift og / eller skatt. Disse kan brukes av ditt land når pakken din kommer til ditt land.

BatteriDepot.com sender pakkeavgiftene og skattene ubetalte. Vi samler ikke inn moms, avgifter og / eller skatter, og vi kan ikke si hva dine spesielle avgifter kan være. Hvis du pålegger deg disse ekstra kostnadene, må de leveres for at pakken din skal klare toll.

Hvis du vil ha mer informasjon om dine spesifikke retningslinjer for landene, kan du kontakte det lokale tollkontoret.


Aksept av feil retningslinjer for adresseringsordre

En bekreftelsesmail sendes til deg som kjøper når bestillingen er lagt inn. Jeg samtykker i å sjekke at adresseopplysningene gitt i denne e-posten er riktige innen 30 minutter etter bestilling og for å varsle oss om feil. Når denne tiden er gått, vil vi vurdere at bestillingen er plassert og at adresseopplysningene dine er lagt inn på systemet vårt riktig. Du samtykker til at dersom en feil adresse skal legges inn og forsendelsen returneres av den valgte transportøren, så vil kostnadene for forsendelsen og også returkostnaden belastet av den valgte transportøren dekkes av deg som kjøper, og du samtykker i at dersom dette skulle skje kan trekkes fra eventuell tilbakebetaling som kan betales hvis jeg bestemmer meg for å kansellere bestillingen eller legge inn bestillingen som skal sendes på nytt. Vær oppmerksom på at dette vil gjelde selv om bestillingen ble bestilt via Paypal Express Checkout, det er ditt ansvar å bekrefte at adressen er korrekt fra alle medier inkludert bestillinger som er lagt over telefon.

Vi har et stort lager av produkter, og de produktene som har forlenget holdbarhet, er nesten alltid tilgjengelige på sokkelen. Noen produkter på grunn av deres begrensede holdbarhet - spesielt elektroniske forbrukerprodukter - blir holdt i mye mindre mengder, og noen ganger kan bestillingen krysse av med lagerrotering, noe som igjen kan forsinke bestillingen din med noen dager. hvis dette skulle være tilfelle vil vi varsle deg umiddelbart og gi deg beskjed om forventet ankomstdato for det bestilte produktet. Hvis du bestemmer deg for at du ikke kan vente, er det bare å svare på e-posten, så refunderer vi bestillingen din automatisk og varsler deg ved ankomst av det nye lageret.Ansvarsfraskrivelse:

Merkenavn / varemerker / varemerker som er angitt, er registrerte egenskaper for deres respektive eiere, og batteriene våre er designet for å være generiske erstatninger for det originale produktet. Alle produktnavn, logoer og merker tilhører deres respektive eiere. Alle firma-, produkt- og tjenestenavn som brukes på dette nettstedet er kun ment for identifikasjon. Bruk av disse navnene, logoene og merkene innebærer ikke godkjenning.

Vi er verken tilknyttet, autorisert av, lisensiert av, distributører for eller relatert på noen måte til disse produsentene, og heller ikke er produktene som tilbys for salg via nettstedet vårt produsert av eller solgt med autorisasjon fra produsentene som våre produkter [er erstatning for] kan brukes.

SSL CertificateSecured by PayPal